Uppesittarkväll. Hos oss:

IMG_7369

IMG_7380

IMG_7387

IMG_7390

IMG_7395

IMG_7404

IMG_7409Middag. Tore-hunden ligger beredd. Massa tända ljus. Bingolotto. Mamma kokar tomtegröt. Barnen är ute och eldar med sin morfar, min pappa alltså. Och jag klappar magen och försöker förstå att det är min och M´s sista jul som opäron. Galet.

(Eller vänta: Ena syskonbarnet har blött näsblod. Oklart varför. Vi svettas ihjäl av både brasa och ljus, men mys går före det mesta. Ena syrran står och aas-skriker för att överrösta elvispen som vispar ihop en citronglass inför morgondagen. Mamma tänker prova någon ny kokningsmetod av gröten; DET GÅR JU INTE!!! gastar vi. Och jag, är egentligen sur, för att någon sa en knäpp sak förut. (Preggohormoner, fuck off!). Bingolotten ligger bortglömd i soffan och panikspelas i slutet av varje spelomgång. Och Ranelid, HAN ÄR SÅ ONASKLIG!! Men annars, så är det idylliskt! ;))

ÖNSKAR DIG EN FIN UPPESITTARKVÄLL!

– Nu är det nära 😀 (Japp! Jag är lika barnsligt längtande som vanligt!)

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4