En variant av den optimala jullovsdagen, för mig.

Det är, att både ta en liten sovmorgon och sedan äta frukost i lugn och ro. Att mysa runt i morgonrock, fixa och grejsa lite, för att sedan byta om till något hurtigare plagg och gå ut i pappsens hardcoregym. Träna tills svetten droppar och musklerna värker. Fylla på med mat igen och invänta orden Nu är bastun varm! Det är bara hoppa in! 

Basta i den vedeldade bastun ute på gården, tillsammans med mannen. En dusch och tillpiffning, för att sedan äta middag med stora familjen som är samlad för julfirande. Precis så. Nästan för bra för att vara sann, är min dan före dan.

bild 1

Jag älskar att träna. 😀 Och var totalt utsvulten idag. Istället för en pw ute på halkan så cyklade jag 30 minuter. Plus ett tabata-pass på det. Och luuugn, ba luuugn; allt känns hur bra som helst. Jag känner mig stark, inget gör ont och jag skulle för allt i världen aldrig riskera Litens välmående.

bild 2Det är coolt att vara preggo. Men efter att Liten har varit lugn under träningspasset, så får jag igen det… 😉 Spark-race coming up!

Och nu är bastun klar; Julfys före julmys. Underbart 😀

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4