Nu börjar sista kvällen med gänget.


IMG_8092
Jag har laddat upp under dagen med att städa och fixa. Japp, när man är många, då får man städa mer än en gång i veckan. Stora lyckan för en städoman! Och nu är ljuskronan tänd, minimarängerna ligger och väntar på att så småningom få hoppa i rätt nummer tre och vi, har precis skålat för ett höjdarbra jullov tillsammans. Vi låtsas att vi ska på nobelmiddag. Trerätters väntar. Och jag dregglar av bara tanken.

IMG_8095

Förutom att grejsa inför nobelmiddagen så har jag och mannen träningsdejtat. Jag brukar inte träna såhär tätt, 4 pass på fem dagar, men jag ville så gärna hinna med ännu ett hemmahemma-pass, så det blev så den här veckan. Att lördagspasset blev ett fredagspass och träningsveckan är slut redan nu. Ja, jag måste bestämma mig för att den är slut efter fyra pass och ett gäng pw´s i veckan. Någon måtta får det vara!
IMG_8099

När jag dukade så kändes det så krispigt att få duka i kritvitt och en liten glimt av turkost.

Nu är förrätten klar och det är min favorit som ligger på tallriken. Vilken lyx!

Och du- Trevlig helg! 🙂

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4