Oooh så glad jag är nu.

Sådär lättad. Jag har varit lite nervös inför idag, förstår du. Inget jag pratat om sådär, för det gör mig bara ännu mer nervös. Jag har istället jobbat med Bildmålning, som jag säger. Jag veeet, det heter målbildning. Men skit samma. (Bildmålning/Målbildning- då visualiserar man en bild framför sig, såsom man önskar att verkligheten ska bli.) Idag har jag spelat lunchkonsert på musikhögskolan, med den där braiga/rara ensemblen jag surrade om för någon dag sedan. Och jag blev alldeles lyrisk av tanken att hela lilla familjen medverkade; Jag, mannen och så Liten. Coolt att lilla livet spelat sin första konsert, redan. Det var såå kul och det gick så bra. Bildmålningen funkade!

Men nu är jag trött.

IMG_8710

För det blir man efter en anspänning, om man heter Emmeli, med två m och inget e på slutet. Och efter att man suttit med på en opponering av en C-uppsats och avrundat dagen med att ha varit iväg och simmat i någon slags rekordfart. Det var så förbaskat många i bassängen idag, att jag verkligen fick kämpa mig fram, av alla strömmar och vågor. Köra om och simma fortare än man egentligen orkar och så- bra träning! Mannen gjorde mig sällskap. Inom samma väggar. Han var och sprang intervaller på löpbandet istället. Jämarns så avis jag var på honom! (!!!)

Och nu väntar middag. Och har jag någon slags ork kvar efter det, då blir ett race med för mycket skurmedel, genom lyan.

IMG_8707Maja-hunden har flyttat hem igen och vi smörade för henne så gott vi bara kunde i morse. Vi visste att det var hennes ”sista tid” här hos oss. Så hon fick ligga preciiis där hon ville; i sängen, på M´s kudde och med alla täcken ovanpå.

En torsdag alltså.

Med bildmålning. Smörande för en levande värmekudde. Musicerande. En försmak på det där med C-uppsatsskrivning. En massa längder i det varma vattnet. Och en tacksamhet. För att jag får vara med om allt det där.

GOD KVÄLL!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4