I natt har jag sovit som en klubbad säl.

bild 4

Med den levande, lurviga, värmekudden näranära. Och den högst älskade, kaminvarma mannen, likaså. När väckaren ringde i morse klev han upp och smög iväg ut genom dörren, tillsammans med Maja-hunden. Jag skulle vila mitt bäcken var tanken. Men när jag hörde hur porten till lyan-huset slogs igen, att det knarrade sådär ljuvligt under fötterna och att det dessutom såg galet vackert ut ute, genom fönstret. Då ringde jag. Vänta på mig!! 

bild 2

Såå glad att jag vara lite Lotta på Bråkmakargatan-tjurig och följde med ändå.  Fjäderlätt snö, en sol som höll på att stiga och massa, massa minusgrader.

Efteråt… rosiga kinder och varm fiberhavregrynsgröt och mammas äppelmos till frukost. Vilken start på dagen alltså.

HA EN BRA TORSDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4