Men se på tusan!

…Det blev dag av den här dagen också!

Det var kämpigt i morse och jag lät det kännas och vara så. En stund. Sen gav jag mig den på att göra den här dagen till en bra dag. Det tjänar vi alla på, liksom. Jag var ut på en iskall promenad och träffade en kompis. Han hette Cookie och var hund. Då blev jag glad. Han var glad. Jätte, jätteglad.

Och sen mötte jag en vän för lunch. Med samma vän fortsatte jag att smida på den där rapporten som vi hoppas ska bli klar i ett knyck. Fortsätter vi som idag så verkar det mycket lovande! Mer skolhyss och innan ”arbetsdagen” var över så undervisade jag piano. Sen traskade jag hemåt och åt middag. Jag och två tända ljus. Och nu har jag precis avslutat ett träningspass här hemma. 6 tabataintervaller. Knäböj, lårcurl på boll, hög rodd (trx) , tricepspressar (trx), sidoplanka…. ja, det var några av övningarna.

Och nu är jag trött, i både kropp och knopp. En varm dusch och en iskall hallonsmoothie, sedan väntar den där sängen som snart väller över av täcken.

IMG_8937

Dagens preggo.  I mammabrallor, mom2mom. Linne, Gina tricot. Kofta, H&M.

IMG_8938

I öronen, en del av min morgongåva; Crazy hearts, Efva Attling. Och runt halsen partajade jag idag till det med ett sprojlans nytt halsband jag fick med en preggotidning, från Vj by Isabella Löwengrip.

Det blev dag av den här dagen också. En bra en. Vilken himla tur!

GODNATT!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4