Å kära nån, alltså.

Gårdagen var inte att leka med. Vi drog iväg hemifrån kring halv nio på morgonen och landade hemma igen ungefär tretton timmar senare. Det där med lagom, ja sånt kan skippas vid mååånga olika tillfällen förstår du.

Jag och Storan pratade non-stop alla milen, innan vi var tvungna att avbryta eftersom världens bästa frissa var framför näsan på oss. Då väntade timmar av egotid och ompyssling. Så skönt och jag var såå nära på att somna. Vi traskade sedan i affärer, åt den där goda lunchen, kärade ner oss i blåbärsdoften som nyligen anlänt till Bodyshop. Och jag blev överlycklig då jag äntligen fick tag på dom brallor jag suktat efter till Liten (Jag vet, jag skulle inte köpa mera. Gick sådär.) och dessutom lyckades jag vidga min nuvarande garderob med två våriga tishor. Det är inte så himla lätt med kläder nu, Litens lya har växt. Om jag säger så. Ja och sen gjorde vi såklart en sväng på ikea, och ljusförrådet fylldes på. Så till veckan ska jag brassa ljus så det stinker syrén och liljekonvalj! 😉

IMG_9038 IMG_9042

IMG_9040IMG_9041

Till slut kom vi i alla fall hem, trötta men glada över en bra dag och jag fick äntligen, äntligen kasta mig i famnen på M.

Och idag är det lördag.

En helg med ännu mer tid här hemmahemma väntar. Det är vackert väder och jag vill uuut!
IMG_9044

 

Så… God morgon, ha en fin lördag…. så hörs vi säkert sedan!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4