Det är natt nu. Jag vet.

Men jag bara måååste få berätta om min mysiga lördag. Som faktiskt inte bara har innehållit långpromenad och Liten-hicka. Veckans sista träningspass har också svettats igenom, ute i det där hardcoregymmet du vet. I det där gymmet som man, nu när det är vinter och kallt, alltid har en brummande kupévärmare som sällis. Jag gillart!

Sen piffades det till tänderna. Och vi åkte iväg mot Mäjadalen och ett älskat barn som fyllt år som absolut är värt att firas med minst två-tre kalas. Minst.
IMG_9053 Ballonger och serpentiner.
IMG_9061

En utav presenterna. En klocka. Såklart man ska ha en egen klocka när man fyller sju. IMG_9068

Jag föll för servettfärgen, men råkade visst trycka på nån knapp på kameran, så bilden fick konstigt ljus. Äsch, visst?


IMG_9108

Tårtorna…IMG_9121….med dom hemstöpta ljusen, av 7-åringen själv. (Hur gulligt!?) Älskade mini-man.

IMG_9085

Och hon var där också! Preggot menar jag. Ny och fräsch i håret och med ny-tishan, på halva magen. Ja, den hade visst hasats upp lite där. Skit samma 😀 Livet i magen levde rövare och jag har fått höra huuur många berättelser om förlossningar som helst. Jag börjar bli taggad nu! Men näpp, än ska det INTE vara dags.

Men åh, den här helgen är så najsig. Det är fortfarande en hel söndag kvar. Sooom jag är glad för den!

Nu ska jag försöka att inte somna, jag vill ligga och snusa M i nacken när han sover här bredvid. Det är bland det bästa jag vet.

TACK för idag lördag, du har skött dig finfint!

GODNATT!

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4