Det är lördag idag.

Det känns väldigt lyxigt, med tanke på att gårdagen var en fredaglördag. Vi tog den där långa promenaden, hamnade nere på stan sörplandes på en gräddig hummersoppa till lunch. Råkade shoppa en kasse full med minikläder som Liten bara tvunget, måååste ha (Jag måste sluta nu nu. Måste.). Och vår vita soffa fick ännu en kuddvän i pastell. Vi travade sedan hem igen, och förberedde inför en fredagkväll som kom att bli hur mysig som helst.

IMG_9308

Fylld av näranära vänner. Såna som säger Alltså, det är ju luugnt. Vi kör dig till BB om M inte hinner hem! och såna man bara kan skratta, äta och umgås med och tiden på klockan bara säger poff och till slut funderade vi på om vi kanske skulle bädda ner dom på vardagsrumsgolvet, fastän dom bara bor 10 minuter bort. Ja, en lyckad kväll.

IMG_9303Ja du vet ju det, vid det här laget. Att jag älskar att bjuda hem och fixa och greja med dukning och sånt. Älskar att stå i köket tillsammans med mannen, där vi slingrar armar, slevar och ingredienser om varandra. Ibland stöter vi ihop, hetsar varandra. Jag tycker att han jobbar för lugnt!! och han svarar med att han tycker att det är bättre det, än att det ryker…Jag försvarar mig med att temperament är bra, det smakar gott. Han små-ler, kysser mig och sedan fortsätter vi. Kärlek.

 Igår fick jag chansen igen. Och jag njöt.
IMG_9320

Och idag är det alltså lördag.

Jag bara tackar och tar emot. 

MÅ SÅ GOTT IDAG!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4