Det kaaan ha någonting att göra med att jag bestämt mig för att jag inte kan. Jag vill inte, med andra ord.

IMG_9927

Idag lånar vi grannarnas symaskin. Ett spjälskydd till Litens säng och ett draperi att ha för tvättmaskinen , är dagens att-sy-lista. Symaskinen vann mitt hjärta direkt; perfekta färgen och sådär shabby-gullig. Lite kaxigt sa jag till mannen Jag fixar det här jag! . Under tiden jag fixade med tråd och sånt där, så ringde mannen sin mor. Jag hör hur han mumlade något om att Ja, idag ska vi sy. Frugan håller på och övningskör här nu. 

Ja, tanken var god. Att ta en gammal fönsterputsartrasa och övningsköra lite. Det var ju trots allt typ 10 år sedan sist.

Och det gick skitbra. IMG_9933 …tills det sket sig. Om jag säger så. Ojdå, nu verkar det inte gå så bra här hör jag han förklara, när jag utbrister i ett vrål. 

Näpp. Tålamodet borta, på en gång. Jag hatar att sy på symaskin. Det bara klatras för mig hela tiden. Så, som jag har tänkt hela tiden, hamnade mannen i syläge istället. Perrrfekt! IMG_9939

Jag flyttade in gungstolen så jag i alla fall har kunnat sitta och ge glada tillrop under tiden. Ja och sen har jag bäddat till det lilla livet. Och börjat packa BB-väskan. Och tränat mitt sista träningspass för den här veckan; ett trx-pass. Energipåfyllnaden efteråt…IMG_9940…bullfika (och en skål med kvarg, såklart!;)) .

En myslördag, med små vredesutbrott och lugnande piller iform av träning. En dag i mitt preggoliv helt enkelt.

Adjöken!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4