Om du bara visste vad jag njuter nu.

IMG_0134

Det är ännu en sån där måndag, som börjat tidigt och tuffat på hela dagen. Och som till sist avslutats med att jag, med ögonen i kors, ramlat inte genom dörren till lyan och dragit den där sucken. Men idag är den där sucken ännu skönare än vanligt. Jag har varit smånervös inför idag, eftersom jag idag har haft handledning under min pianoundervisning. Min metodiklärare sitter alltså och granskar och kollar så att man gör ett bra lärarjobb. Allltid lika pirrigt tycker jag, men det är helt enkelt bara att vara som sig själv och hoppas på det bästa. Tack och lov gick det så himla bra, jag fick fin feedback och nu känner jag mig plötsligt 2 kilo lättare och kan checka av ännu en grej på innan-jag-går-på-preggoledighets-listan. 2 kilo lättare är förstås bara en känsla. Jag blir allllt annat än lättare för varje dag. Precis som det ska vara!


IMG_0136

Jag började min dag med en sån där helig friskismorgon; ett träningspass här hemma i hallen och sedan en avslutande promenad ute i det gråregniga vintervädret. Jag känner mig nu med andra ord rätt nöjd för idag, både i kropp och knopp. En kväll med vännerna, med benen högt, passar därför allldeles utmärkt. Kvällen heter Syjunta och jag blir så full i skratt när jag tänker på det… jag tänker sitta där och mysa och njuta av sällskapet. Det vore liksom att förstöra om jag skulle komma dit med en symaskin eller så. Hemska tanke.

Önskar Dig en fin måndagkväll.

Kram/lillafrun

 

G-VMBJT57ZE4