Idag känner jag mig stark. 

Ännu en måndagmorgon är här och jag är så glad att börja kunna se slutet på dessa hejdå-älskling-vi-ses-om-några-dagar-morgnar. Jag vaknade sista preggo-vakningen strax efter fem… rätt perfekt tid för att hinna trassla in sig i mannens armar och kaminvarma kropp och somna om en stund. För att en liten,kort blink senare bli väckt av alarmet. Hans favoritgröt kokades, ljus tändes och vår feelgood-musik-lista spelades. En tidig morgon, med sista chansen till kärlek näranära. Ja, på några dagar alltså.

S-V-3635

Jag är så otroligt tacksam över honom. Det har varit en fantastisk helg, jag känner mig fylld med ny energi och….

Idag känner jag mig stark.

Jag känner mig som en prinsessa. En supergravid prinsessa. Lycklig och tacksam.

Idag är det måndag och jag önskar dig en bra dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4