Goood morgon!

Jag vaknade i natt och var så makalöst hungrig, men liite för trött för att orka ta tag i problemet där och då. Men så fort tiden blivit frukostlagom i morse, så klev jag upp och fixade. Till mig och han som nynnat i sömnen i natt.

IMG_0598IMG_0603 IMG_0606Morotsbröd, grahamsgrynsgröt och rykande hett kaffe. Okej, det sistnämnda är jag oskyldig för…

Idag är det alltså fredag.

Mannen har bokat in mig på ögonfransfärgning på ett ställe nere på stan, om en stund. Nä, det är såklart jag som surrat om att jag skulle vilja göra det, M tycker jag är fin ändå. Däremot ville han ge mig någon annan behandling på samma ställe, typ ansiktsbehandling, men det jag längtar efter är i såna fall en massage… och det funkar inte riktigt med magen. Så det får vänta lite till, helt enkelt.

GOD FREDAG, VÄNNER!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4