Det är lördagmorgon.


IMG_6210

Och regnet hänger i luften, himmelen är grå och här inne. I huset jag en gång kallade för mitt, brinner brasan och värmer.

IMG_6200

Tre gringos vaknade i en endaste hög, under duntäcken, omringade av kuddar härs och tvärs. Bäbisen försökte, av all sin kraft, att väcka sina sovande päron. Till slut lyckades han. Gullhjärtat brister liksom inte ut i gråt sådär på en gång, det kortet tar han som sista rycket och då jädrar, då vaknar man. En lång stund jobbar han på genom att prata sitt lite småbestämda Liten-språk, morra åt oss och berättar att jag vill upp, nuuu! . 9 veckor idag. Inte klokt.

En god morgon. Med sån där himlagod frukost på bordet..

IMG_6192

…, gott nybryggt kaffe och den där lördagsradion, som är lite småenerverande men ändå obligatorisk, på i bakgrunden.

IMG_6202

Och vi har en hel lördag framför oss. Torehunden tuggar morot och jag sörplar kaffe.

IMG_6197Trots att det regnar så längtar jag ut i friska luften. I går var det vilodag, med varken en promenad eller träningspass. Kroppen tackade och tog emot. Men en dag får räcka. Så fort Liten har klätt på sig lördagsstassen så ska vi rulla ut på en långpromenad.

IMG_6214

Det är lördag. Med regnet i luften, lördagsradion på och en kaffekopp i handen. En sak i taget. Inget skynda.

Precis, som jag vill ha det just nu.

God lördag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4