Det är måndag och vi har börjat på en ny vecka.

Att vara Liten-ledig är det bästa jag vet; att få starta morgonen med en varm, gosig bäbis mot den fortfarande nattvarma kroppen. Mötas av ett leende, det där som gör att jag smälter och känner hakunamatata-känslan; inga bekymmer! 

I övrigt har jag börjat ”operation städa mina egna garderober”. Typ hur tråkigt som helst. Men nödvändigt. En bit på väg är jag nu; en stoor kasse kläder får hamna hos någon som behöver dom mer än jag. Men en bit i taget, jag blev rätt fort less. Skrev ihop ett träningspass på en illrosa lapp istället. Sa till mannen nu kör vi! och så gjorde vi det. Ett tabata-pass, med massa upphopp och skit. Ja, skit. Det var så nedrans jobbigt. Som vanligt. Och gårdagens Emmeli-får-en-idé-och-måste-testa-ifall-hon-klarar-det-grej, gjorde nog inte att dagens pass kändes lättare. Om jag säger så. (Vad det var? Att göra 10 burpees följt av 30 sekunder rak planka. 10 gånger. 100 burpees och totalt 5 minuter plankan. Så snabbt du kan. Alltsåå… man kan nog söka hjälp för såna där idéer. Men! Jag klarade det! :D)

IMG_6700

Ifrån dagens träningspass. Den här övningen var skön i kombination med burpees. Ha ett föremål och för det runt dig. Bra styrkeövning för rygg, men också skön rörlighetsövning för axlar, rygg, skuldror. Orkar du hålla upp benen ifrån marken så blir det ännu lite jobbigare! 

Jag älskar att träna intensivt, då behöver inte ett träningspass ta så lång tid. Det är helt lugnt att kombinera träningen med övriga livet, liksom. Det övriga livet som idag bestod av en träff med kompanjonen. Vi förberedde oss inför vad som komma skall senare i veckan. Kan du tänka dig, att jag, amningshjärnan själv, ska stå och prata om annat än Liten, blöjor, våtservetter, snuttetrasa, bäbisgos…? Nä, inte jag heller. Vilken himla tur att jag hann fullfölja planen, den med att hinna jobba undan allt förrutom bara det sistasita (det som inte går att göra i förväg) innan Liten anlände. Det vette katten hur det hade gått annars. Jag är ju så himla inne i bäbisbubblan, fortfarande. Och det är ju precis så jag vill ha det!

IMG_6737IMG_6738

Amningshjärnan i egen hög person.

Hon sitter just nu ute på trappen med en kaffekopp bredvid sig. Vääldigt skönt faktiskt! Liten sover i vagnen. Jag längtar efter honom. Han vaknar nog strax, jag brukar känna det i kroppen. Framtill dess ska jag njuta här. Vi har sommar idag. Och ikväll ska vi iväg på lyx.

Finmåndag!

Hoppas, hoppas att du också har det bra!!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4