Av M.

IMG_8481

IMG_8499IMG_8493

IMG_8492

Dom absolut sötaste, skönaste, mest Jag-iga trädgårds- och fixarbrallorna, i heela vida världen. Ja, det var häromdagen då vi var i stan. Jag gick före med Liten, hoppade in i baksätet för att servera eftermiddagsmellis till S och där på sätet låg ett par übergulliga brallor. Men det enda min amningshjärna hade i huvudet, det var att just amma. Så jag fattade nada och ingenting. När M sedan kom till bilen sa han men älskling! har du inte sett? din present? 

Nä. Det hade jag inte. Men gissa om jag blev glad. Jag har önskat mig såna här i flera år, men dom har alltid varit slut när jag velat köpa. Eller det är faktiskt snarare mannen som surrat om att såna där borde du ha!  och spanat efter såna till mig. Och häromdagen var lyckan där.

Tack M. Du är för söt.

IMG_8487

Jag känner mig som när jag var liten och fått ett par nya, tokrena skor. Går och tittar på benen stup i ett och tycker att jag är väldans fin. Brallorna har suttit på hela dagen. För idag har det minsann grejats här hemma. Bland annat har 90 stycken minipizzor bakats… jag och M har varit ett grymt team. Jag höll redan vid pizza nummer tre, på att bryta ihop. Fattaru!? 90 stycken ska vi göra! Det är trettio gånger så många kvar nu!! 

Tänk inte, älskling. Bara gör, sa M.

Efter ett par timmar och många skratt, så är vi nu framme. Vi har tävlat om vem som gjorde snabbaste pizzan och jag vann. Ha! Du vill ha receptet. Och det ska du få. Men inte nu! Nu ska vi röja upp här hemma medan Liten sover eftermiddagsvila. Såpan ska fram och det ska bli skinande rent. Sen ska jag dra iväg till det där huset, där absolut ingen bor. Men där finns määäängder av vita syréner. Och dom vill att jag ska plocka av dom, så att jag kan sätta syréner i varendaste vrå här hemma. Och jag tänker lyda dom.

Och Efter det, ska vi dra iväg på kalas. Till världens bästa svärfar som fyller år. GRATTIS!

Och Du!

-ha en skön kväll.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4