IMG_8778

Uppvärmning inför lördagspasset.

Att det bara är söndag idag, det är för mig en gåta. Varje dag har varit så fullproppad denna vecka. BVC-besök, skolavslutningar, stadstripp, minipizza-bakande och kalasande, gånger tre. Jo, det är sant! Igår var vi på ännu ett kalas. Men innan det kilade jag först till Storan och körde ett galet träningspass tillsammans med henne, systerdottern och mig själv. Upplägget var en pyramid som kördes 1,5 gång och toppades med en final av sprinter i backe. Det. Var. Makalöst. Jobbigt. Men härligt! Särskilt efteråt, när vi fick rasa ihop i varsin hög på gräsmattan, pusta ut och känna oss som världens bästa team.

IMG_8775

Därifrån åkte vi hem. Hoppade in i en dusch och sedan stod vi, för tredje dagen i rad och grävde i våra garderober efter det finaste vi kunde komma på för stunden. Sedan hoppade vi in i bilen. Och hamnade på det mysigaste studentkalaset. M´s kusin tog studenten i fredags, hejja Dig och Grattis, L! IMG_8795Och det är samma visa, varje gång, när jag är i detta hus och med det här sällskapet; Jag älskar det! Blir lugn som en filbunke i magen och skrattar tills jag gråter. M´s kusiner alltså, jag är så glad att dom är lite mina nu också. (Det är inte bara en och hundra fördelar med att vara gift… Det är masssor!).

Så, där stod vi helt plötsligt. Framför ett buffébord som inte gick av för hackor. Och inte nog med att det såg gott ut. Det vaar så himlagott också.
IMG_8786Kött, kyckling, laxknyten, sallad, magiskt surdesbröd, olika såser… you name it. Jag och M var i heaven. 
IMG_8797IMG_8791

Och utsikten ifrån det här huset… vart än man tittar så är det så vackert.
IMG_8789

Vi åt och skrattade och pratade och åt lite till och vände näsan mot solen och sen var det tårta. En Jordgubbsexplosion som var lika god som vacker.

IMG_8818

Och Liten?

Han sov mestadels. Men när han var vaken, då satt han och höll hårt, hårt om gammelfarfars finger. Det såg ut som hans eget tyckte han. Bara lite, lite större. Annars ingen skillnad.  IMG_8824IMG_8827

Vissa ställen mår man bara bra av. Och det här är ett sånt för mig. Inga bekymmer- känslan är där och jag fullkomligt älskar det. TACK snälla familjen B-L för en mysig eftermiddag, med världsgod ”Linner” (lunch/dinner) och mysigaste sällskapet.

IMG_8826

Liten älskar kalas. Ja, det gör han. Men igår var han minsann lite trött efter detta intensiva kalasande som pågått i dagarna tre. Direkt när vi kom hem så slog han sig ner i sin säng. Småtårna myste med varandra, tätt intill. Och han såg nöjd ut…IMG_8836

…Över att vara hemma.

IMG_8842

Men alltså… kolla brallan och det coola uppviket på tishan. Min älskade lilla miniman. Han, med stil.

Och idag är det söndag och jag sitter vid köksbordet med en stor kaffekopp. Det har varit en makalöst bra träningsvecka den här veckan och idag har jag sån galen träningsvärk i hela, hela kroppen. Det blir en vilodag. Definitivt. Jag och Liten ska ha mysdag. Hela dagen. Pappan ska iväg på vift och vi kommer längta ihjäl oss efter honom. Men jag och S ska hitta på annat, som att tvätta och kanske somna i en hammock tillsammans.

IMG_8863Och ute på lilla bordet står en blombukett jag plockade igårkväll. Det var varmt i gräset av kvällssolen och jag gick där, barfota och plockade från mina blommor. Midsommarblomster från andra sidan staketet. Dom där rosa från trädgården. Och hundkex tog jag ute på lägdan. Idag blåser det nästan storm och är inte alls så sommarvarmt. Men solen skiner och det ser väldigt vackert ut. Jag tänker dra på mig mina trädgårdsfixarbrallor och gå ut och vattna. Men först- kaffekoppen!

Önskar Dig en fin dag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4