Och idag är det tisdag.IMG_1111

Mormors-pionerna står på köksbordet och är så vackra att ord ej finns. Jag, jag går som en gammal tant och ojjar mig högt. Alltså…träningsvärk. Vi packar fikakorgen och stora flaskor med vatten och filtar och allt som kan tänkas behövas för en dag ute på varma klippor, tillsammans med familjen. Där, ute vid havet. Det ska bli härligt!

IMG_1117IMG_1112

Igår hade vi en dag, bara vi. Låg på filten i solen. Jag blev överraskad utav M med 7 vackra, röda rosor. 7/7, ett magiskt datum. Och tydligen är siffran sju en kärlekssiffra? Vilken mitt-i-prick-grej! Utan att vi vetat om det.  IMG_1063Varvade med att ligga under äppelträdet, i skuggan. Liten njöt. Jag och mannen åt gott och pussades och njöt av synen av en njutande bäbis i shorts och linne. Sen pratade vi om hur himla härligt det är att vara gifta. Och när vi ätit middag drog vi iväg på en spontantripp, hem till lilla byn, mitt hemmahemma.

IMG_1068En kaffekopp i solgläntan, en tidning i hammocken och bara ett lugnt avslut på en fin dag. Jag somnade till och med en stund i hammocken, med fötterna i mannens knä och det var bara så himla skönt.

IMG_1102IMG_1072

Den här lille minimannen passade också på att softa i hammocken en stund. Alltså… han är fantastisk, den där lilla S. 

Och idag är det alltså tisdag. Vi är på väg. Ut, mot havet!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4