Och idag är det fredag.

IMG_1522

Pioner och Jasmin. Doftar himmelskt i hallen.

Den aaalltid liiika härliga fredagen.  Nu är den här, igen. Vi vaknar trötta, trötta. Kropparna känns som sockerdricka, rakt igenom. Men vi masar oss upp, äter frukost och rekar igång kroppen. Öppnar dörrar och fönster, kastar ut mattor, tar bort sängkläder. In med luft, sån som doftar sommar. Efter morgonkaffet, då Liten sov sin första lur för dagen, var jag och mannen tvungna att göra honom sällskap. Vi tog oss en powernap på 20 minuter, mannen sovandes med kaffekoppen på magen. Och dom minutrarna, gjorde susen. Efter det tog vi tag i fredagsstädningen, så nu är det sådär superfräscht här inne. Såpadoft, nyinplockade blommor, sval luft och fredagsfeelingen är på topp!

Särskilt nu.

När jag och Storan har tränat och endorfinerna hoppar i kroppen.

IMG_1515

Det var ingen lek idag, vi försökte hitta på alla de möjliga ursäkter innan vi satte igång. Storan visste inte huur många blad av tomatplantorna hon skulle norpa. Och jag sprang in och ut och nervöskissade, fyllde vattenflaska och ja, startsträckan kan vara olika lång, om jag säger så. Det känns att kroppen är lite chockad av värmen denna vecka. Men vi startade, matade på, och klarade allt galant. Mjölksyra, skakig kropp och två leenden. Precis så.

IMG_1507

(HÄR har du dagens träningspass, om du är nyfiken på det. Idag körde vi 2 pyramider, plus 8 minuter ”magbrännarblocket”. Det har du om du klickar HÄR.)

Nu ska vi först äta lite lunch, Storan kom med små, überfärska kantareller från i morse. Dom är smörstekta och ligger på en hårdbrödmacka och väntar. Alltså.. gott!!! Och sedan ska vi dra ut till sommarstugan. Bli svalkade av havsluft och kanske slumra i en hammock. Maj gadd, så skönt!

Fredag, vänner. Nu njuter vi!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4