En tidig morgonrunda i 22 grader och varm morgonsol. En frukost, tillsammans med nyanländ, älskad, familj. Min familj. Så ovant att få dela dessa dagar med några utav de mina. Det är fint alltså, det är det. Och idag har vi varit på Gustavs, igen. Badat och njutit i solen, bland den stora pastasalladen, svalkande brisen, alla rosa vackra maneter och den iskalla, citrongula vattenmelonen. Sedan återvände vi hem, för grillmiddag och pustande. IMG_2636_wm

Och upphängning av våra vänner som jobbar på som bara den dessa dagar…

IMG_2643

En efter-maten-kaffekopp, sedan bar det iväg igen, till fots. Det gäller att hinna med att visa allt vad som visas kan här. Och det, det är mycket. Ikväll drog vi i väg på ”min runda”, den jag och S brukar gå tillsammans.

IMG_2647 IMG_2648

Den, som går förbi gulliga Gotlandshus, höga ekar och vacker valmo.

IMG_2652Den där rundan, där jag träffar hästar som jag pussar och klappar på och låtsas är mina, fastän ingen vet om det. Bara jag.

IMG_2656

Nu har vi precis avslutat kvällen uppe på berget, med en vacker solnedgång framför näsan.

IMG_2665IMG_2693

En igelkott såg vi också!

Nu sitter vi och har familjeråd om morgondagen. Den kommer starta tiiiidigt, tidigt. Vi laddar redan nu. För en utflyktsonsdag!

En lägesrapport härirån. Jag hade tänkt mig bara några ord. Nästan inga. Bara några få. Men jag har ju svårt för det där. Dom kommer ju bara till mig, liksom. Och jag älskart.

Godnatt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4