Vi var på ett ute-vid-havet-kalas igår.

IMG_3837

På Rotsidans klippor.

IMG_3843Och det var så mysigt att det inte var klokt! Firade en älskad systerdotter som fyllde år.

IMG_3908Vacker som en dag!

Vad vi gjorde?

Vi sjöng ja må hon leva.. 

IMG_3855och lekte med bilar och fashinerades över vattnet.

IMG_3949Badade i dom stora mäktiga vågorna, vilade på varma hällerna,

IMG_3924IMG_3846 bjöds på grillade hamburgare och världens kalasfika.

IMG_3897IMG_3912Vi alla, alla 22 stycken, kom överens om att vågornas brus var som musik. Och så somnade vi, en efter en, i eftermiddagssolen.

Åkte hem när kvällen var sen och ica stängt och det sista vi orkade var att laga mat.. då är det lyx att ha en svärmor som skickar meddelande med orden det finns mat här!  Vi vandrade dit, Liten bjöd på smile-show och vi fick god middag, jag och M. Och där tillbringade vi kvällen, i mysiga lusthuset tillsammans med kära svärfamiljen. Att sedan få krypa ner i sängen. Höra Litens sovande, lugna andetag. Samtidigt som mannen håller om mig. Då kände jag mig fulländad, jag har allt. En dag med familjemys, en kväll av ännu mer familjemys och på toppen av allt det där; att få somna tillsammans med min alldeles egen Lilla familj.

IMG_3938

Och idag är det söndag och sommaren är fortfarande här. Det är en annan luft, det tycker jag nog. Men jag och pojkarna var i morse ut på en tidig, lång morgonpromenad tillsammans. Och redan då, efter sju, strax innan åtta, var det varmt. Frukosten är i magen och nu ska jag vi gå ut och sätta oss med kaffekoppen. Under det där äppelträdet jag kallar för mitt.

Tack för livet.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4