Idag är det en alldeles speciell dag.

En dag efter Liten föddes, så anlände en liten prinsessa till världen. Prinsen, vår son, och denna lilla prinsessa. Dom är kusiner, förstår ni. Tillsammans, så söta att klockorna stannar, man tappar tid och rum och vi kan sitta och bara titta på dom där två. Hur dom tåflörtar, nyper lite om varandras händer, pratar till varandra med ett språk vi inte förstår någonting av. Den lilla prinsessan, ska idag döpas.

IMG_4841

Och Liten har laddat upp. Med nya byxor (tack gullisar som gav honom dom!!!), finskjorta och så en varm pippitröja, om utifall att dom där lite småkyliga höstvindarna tar över, lite väl mycket.

IMG_4840

Han kommer vara stilig, säger han. Och jag, jag tvekar inte en sekund på det.

Liten laddar upp för dagen med sovmorgon, extramycket mat och ännu lite mer sömn. Päronen i huset, dom taktiksnackar, äter brakfrukost och smyger sedan ut på gräsmattan. Där ute hoppar, skuttar, flåsar dom och har sig. Ett träningspass där vi inte hade bestämt vad vi skulle göra, utan satte ihop block för block. Nu kör vi burpees och russian twist. Och nu kör vi höga knän och vandrande armhävningar. Det var bara att slå på tabata-timern och i ett swish hade vi dragit igenom världens bästa pass!

Under tiden det eftersvettas slås paket in, kamerakort töms och laddas för att fyllas med nya bilder och på sängen ligger alla finkläder, förberedda för dagen.

IMG_4844En glimt av morsans klänning har ni här.

Nu är vi laddade, alla tre. För lilla älskade prinsessans dopdag.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4