Halllojj!

IMG_5101

Jag kickade igång dagen, i Mäjadalen. Tillsammans med Storan och M. Vi körde ett ”sensommarpass” (bestående av 8 övningar. Tre varv. 60 sek av varje övning första varvet. 45 sekunder per övning andra varvet, och till sist 30 sekunder per övning det tredje varvet. Hela tiden 15 sekunder vila mellan övningarna) , som jag hade döpt dagens upplägg till. Det sved skönt i musklerna, kroppen vaknade till liv. Och utsikten?

IMG_5103

Den var väldigt vacker.

Och skitiga?

IMG_5115

Ja, det blev vi.

IMG_5106_wm

Dom gulligaste bärhjälparna hade vi bland oss. Den ena, Batman.

IMG_5109_wm

Och nu. Är vi på väg mot stan. Jag har hoppat i ett par nya jeans (vad är det för klädplagg egentligen? dom täcker så mycket… i sommar har jag knappt nuddat vid ett par jeans känns det som!) och en kofta. Båda ifrån lager 157.

IMG_5130

Brallorna heldiggar jag, men kofta vette tusan.. jag vet inte riktigt hur man ska ha den. Det är kofta överallt, liksom. Men den är ju rosa!

IMG_5125

Nåväl. Till stan ska vi. För en herrans massa ärenden. En ska börja gymnasiet och en ska börja lilla ettan och behöver shoppa lite inför det, det ska köpas presenter till ett födelsedagsbarn, handlas inför ett dop, både mat och något att klä in dopbarnets mamma i och så vidare…

IMG_5116

Japp. Det är vår onsdag idag. Vi är laddade. Hela gänget!

Önskar DIG världens bästa dag, också!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4