Då rullar vi, då.

Utför den där långa backen, den som är så jobbig som avslut på löprundan, men som jag älskar i alla fall. Jag och mannen viskar hejdå huset, och det suger i magen och tårarna bränner på mig. Jag bara är sån.

M sträcker bak handen till baksätet, där jag sitter, kramar min hand i hans. Säger inget, men finns där. Till vänster, i ögonhöjd, har jag en bunke full av gröna, omogna tomater som vi plockade från plantorna igår. Och till höger har jag min älskade miniman, som har ett gäng orkidéer nedanför sig. Jo precis. Det är totalt fullpackat.

IMG_5665IMG_5678

IMG_5638

Vi är på väg hem nu.

IMG_5643 IMG_5659 IMG_5654IMG_5663IMG_5688IMG_5647


Igår och idag har vi klappat om huset på det bästa vis vi kunnat; tvättat, plockat ihop, packat, rensat, städat.. igårkväll tog vi oss en rast och åkte till Mäjadalen för ett sista sommarpass, måndags-crazy-tabata, tillsammans med världens bästa Storan. Hon, som jag älskar så starkt. Hon som hade förberett med det sötaste paket du kan tänka dig, som tack för att jag varit hennes pt. Alltså..det har varit mig ett sant nöje och det bästa är att hon känner sig starkare och orkar mer. Ännu snyggare har hon blivit också, men det är sekundärt, tycker jag! Vi njöt kvällen där hemma, blev bjudna på ljuvlig smoothie och Liten fick hejdå-pussar i massor. Jag älskar, att dom älskar honom så.

IMG_5703

Jag och Liten kröp sedan ner i sänghavet tillsammans. Jag sa Sixten, det här är vår sista natt här. Han tittade på mig, precis som om han förstod, gosade in sig i sin mamma och somnade.IMG_5661

Och idag vaknar vi till tisdag och den dag som är vår resa-hemåt-dag. Vi har kramat ur det sista och igår och idag har jag susat runt och lite småmoloket fotat ting och vyer och stunder jag älskar med mitt sommarhemma. Som en kaffekopp på bron, äppelträdet, måndagsmiddag på älskade kökssoffan, den vackra vyn, lagårn, Litens jag är på väg hem-packning. Blommorna. Ja, du förstår. Bilder som hamnat lite huller om buller precis här.

Sommaren sköljer över mig som en dusch. Och Jag blir varm.

IMG_5669

Sista ute på trappen-stunden.

IMG_5674

Det här har varit en magisk sommar. Och, hejdå sommarhemma! 

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4