… som i vansinnigt (!!!) skön, alltså!

Den här lördagen.

Vilket väder det är! Jag blir alldeles lycklig i själen och börjar tro att jag blivit galen, haft sovmorgon över hela mörka hösten och vintern och sedan vips vaknat upp till sommar igen. Det är så varmt och skönt och vindarna är ljumma och ja, livet blir helt enkelt lite enklare, på stuberten. Sommarväder och sommarkänslor, det är något särskilt. Så är det! Att kunna ha Liten ute i vagnen med bara en tunn filt, att ha dörren öppen till uterummet, sitta på trappen med näsan vänd mot solen.

Jag känner mig så glad idag. Bara är det, jag har det ju så bra, tänker jag. Jag och hela min lilla familj är friska. Jag har en man som älskar mig oavsett och en bäbis, som vi fått i gåva och som ju bara är den underbaraste människan på jorden. Man kan bli toklycklig för mindre, liksom.

IMG_6521

På förmiddagen tog vi det lugnt, lugnt. Vi hade lite lekbesök av Litens kompis, grannflickan som är nästan precis lika gammal som han. Så mysigt och häftigt att vi har jämnåriga små, vi kompispar emellan. Pappa M var ute i spåret och sprang och tränade i utegymmet, under tiden vi mammor och bäbisar lekte i bäbisgymmet. Efter lekdaten, när M kommit hem, då byttes vi av. Och jag drog istället ut. En grisanrunda på drygt 5 snabba springkilometrar och sedan hem för ett överkroppspass. En kvalitétspass, där jag både sprang som en stucken gris och orkade med styrkan väldigt bra. M och S satt på sidan och hejjade på. S bara skrattade åt mamma när hon gjorde konstiga ljud vid axelpressarna… Om jag njöt när jag fick sätta mig på trappen sedan?

Oh, ja. Bästa bästa känslan.

Och nu är vi tillpiffade alla tre. Vi ska iväg på lördagsmys hos vänner. Dom som är som familj och som bor där ute på landetlandet, du vet. Och syrran är fortfarande där och hälsar på sin bästis, så det blir en liten familjekväll, helt enkelt. Så mysigt!

Vissa dagar är bara lite bättre andra.

Allt gott!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4