En blank söndag.

Vi fyller den med sånt vi vet att vi mår som allra bäst av. Tankar energi för en ny vecka.
IMG_6584

”Att träna med sin fru”.. haha!

Jag och M unnade oss ett söndagsträningspass. Vi brukar i dom flesta fall ha hel vilodag på söndagarna. Men idag var det ett så härligt läge; varmt ute, skinande sol och att kunna träna barfota i september… sånt måste bara tas till vara på! Precis när det sved som mest och vi var på slutet av passet… då smög det förbi en älskad vän bakom busken, där vi gångvägen, där borta. Vi ropade till oss henne och hon hejjade på oss in i mål. Och sen ledde det ena till det andra. Efter dusch och lunch fick jag ett tvärsug efter att dra ihop något mys med vännerna. M, vad säger du om att först köra en liten utflyktspromenad och sedan käkar vi middag hos oss ikväll? Vännerna och vi?
IMG_6592 Mannen tyckte det lät som en bra idé. Så efter lunch drog vi iväg ut på en söndagspromenad. Vännen C, Vi tre och så lilla grannflickan och hennes mamma. Och så Majahunden, såklart.

IMG_6599_wm

Så, på mitten stannade vi för att bara njuta och andas. Vi satt vid vattnet och sörplade kaffe och pratade om allt möjligt. 
IMG_6614 Alla blev visst inte riktigt färdiga med kaffedrickandet, men det gick  ju finemang att göra sånt på vägen också!

Och nu är vi hemma. Har delat på oss för en stund. Jag plockar lite här inne i lyan, dukar och så fotar jag tvätten som jag tycker ser så roingivande ut där ute i eftermiddagssolen. Litens nattlinne, med orden Godnatt min skatt, det är bland det sötaste jag har sett.

IMG_6639 Och på bänken i köket ligger varorna vi handlade på vägen hem från promenaden. IMG_6642

Det blir söndagstacos. Alldeles strax ramlar vännerna in genom dörren och vi ska laga middag tillsammans. Så mysigt och gott!

En söndag. En spontan sådan. Vi tankar energi och kramar ur det allra, allra sista av helgen.

Ha en god kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4