En sån lördag, alltså!

Vi har precis kommit innanför dörren, jag och min bästis (Liten). Det är ju så himla fantastiskt. Dessa lördagar som ofta betyder jobb för M, kommer inte vara tillnärmelsevis så tråkiga som dom var förra året. Då var jag ju ensam. Ja förresten, så fort Liten i magen började sparka, så kände jag mig inte så ensam längre, då heller. Men nu, när han är här utanpå, sprutar liv ur öronen och är världens härligaste sällskap, ja, då hinner jag knappt börja sakna M innan han ringer och säger att han är på väg hem.

Livet alltså. För ett år sedan denna tid? Precis samma datum. Bara ett år tillbaka..

IMG_3517

Helt och hållet magiskt.

Vad vi gjort idag?

Mamman tränade ett sjuhelsikes cirkelpass, på förmiddagen, med den gulligaste PT:n hoppandes i hoppgungan, där precis bredvid. Ett otroligt bra, men jobbigt pass. Skrev ihop det till Storan för några dagar sedan, och var liksom tvungen att prova det själv nu också…. bra jobbat, Storan, säger jag!! Och sedan lunchade vi, och svidade om till något lite mer fancypancy, än träningskläder. Mötte upp gullvännen och traskade ner på stan. Strosade runt, provade glasögonbågar, köpte något till en älskad. Sedan traskade vi hemåt. Sa hejdå till C, mellanlandade här hemma en stund, och sedan drog jag och Liten iväg igen. Till samma gullvän, och så E, förstås. Jag blev bjuden på middag. Sån lyx. Och vilken middag (TACK älskade Ni, för maten. ,en framförallt för ER)! E hade gjort en makalöst god köttgryta, så god att jag var tvungen att dansa på rumpan, sådär som Liten gör nuförtiden. Hans nya grej. Vicka lite hit och vicka lite dit. Så gullig att jag kolavippar!

Och nu är M på väg hem och bäbisen sover ute i friska luften i vagnen. Jag känner mig trött och lycklig. Precis så. Som livet är med en liten bäbis, han som är min bästis och den jag älskar så det värker i kroppen. Även om bäbisen är väldigt förnöjsam och sover gott om natten; efter att dagen övergått till kväll, då är man trött som Minimansmorsa. Så är det.

Men åh. Vilken god dag det här har varit. Och är.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4