Hur vi har det och vad vi gör och sånt?

Nästan alldeles föör bra. Men vi behöver det här, precis nu. När vi åkte söderut i tisdags så kände jag mig lite som en urvriden disktrasa, visserligen hade jag sovit som en klubbad under ett halvt dygn, men jag behövde mera. Av just, det här.

Att kunna kvista iväg till Storan och babbla sönder hela världen.IMG_7751Träna ute-på-gräsmattan-pass tillsammans, precis som i somras, tillsammans med M och henne. Att mysa med syskonbarnen och bara ha det sådär himlabra. Och efter en dag i Mäjadalen, drog vi till Litens mormor och morfar.

Där blev vi mottagna med storkramar och pussar och mammalagad mat och sedan pappsens specialité; fixa relaxen så den osar värme,lyser av ”luktljus” (han menar doftljus, men det är så gulligt när han säger luktljus. Älsklingspappa!) och sedan säger han Nu är bastun varm, det är bara å gå ut! 

Så där satt vi igårkväll, bara mannen och jag, och andades såna där suckar som betyder Å kära nån vad skönt det här är. Under tiden hade Liten världens bästa barnvakt där inne. Och det är så fantastiskt att se, hur han älskar sina mor- och farpäron. Inte ett dugg blyg och tycker liksom att varför har vi inte setts på länge, mormor?  Och så tar han tag i hennes hår och kinder och pussar och kramar, på sitt lilla vis.

IMG_7762_wm

Ja. Vi äter och sover och bastar och äter mammas äppelpaj och helt enkelt blir sådär lyxigt ompysslade. Igårkväll var vi så trötta att vi inte ens orkade åka hem till vårt Sommarhemma, utan blev nerbäddade i bäddsoffan hemma hos mamma och pappa.IMG_7775Då kände jag mig liten igen och tyckte det var så mysigt att sova hemmahemma. Jag och Liten slocknade i soffan innan vi kröp ner i den nybäddade bädden.

Att idag få sova lite längre, vakna till den här utsikten

IMG_7793och höra en glad bäbis från nedervåningen som leker med sin mormor och morfar. Äta frukost tillsammans. Gå ut och gå i det fantaaastiska höstvädret.IMG_7808Hasa ihop i en hög på altandäcket, bara jag och M, pratandes om allt mellan himmel och jord. Dricka kaffe framför brasan som sprakar där inne. Spela piano på mitt älsklingspiano.

IMG_7799_wm

Äta världsgod pytt-i-panna.IMG_7814 Springa tommelmorundan med mannen. I sån där fart som jag bara lyckas pressa mig till när han springer där bredvid.

IMG_7819

Ja, ni hör ju.

IMG_7809

Vi har det bra. Och njuter såå!
Ikväll är vi bjudna på middag till mina svärpäron. Bäst att slänga sig i duschen och fräscha till denna eftersvettande kropp. 

Det här, är livet.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4