IMG_9530 Fredagsblommorna är på plats!

Åh. Vi hade så mysiga förmiddagstimmar tillsammans, alla tre. Det blir ju sådär, dom dagar när mannen jobbar från eftermiddag och till sent på kvällen. Då får man passa på att ta tillvara på den tid som ges. Och dagen har ju många timmar. Alla lika värda. Men såklart, hade jag fått önska, så hade jag såå gärna haft han bredvid oss i soffan ikväll. Säger jag annat, så ljuger jag. Ibland hopar det sig såhär med uppdragen, och det är ju ett angenämt problem, såklart.

Nåväl. Babbel.

Vi har haft mysig fredag hittills.

M och jag tränade ett cirkelpass som gav oss spagettikroppar och utlöste konstiga vrål sådär så att vännerna i trapphuset ropade genom dörren kom igen nu, Emmeli! . När TRX-bandet hänger ut genom dörren, då vet vännerna vad som försegår. Lite roligt, kan jag tycka! Och sedan piffade jag till mig för att åka på ego-mama-lyx. Fredagshandling! alltså. Det var bara jag och jag. Och en hop av räsertanter med sina rollatorer. Faktiskt skönt att sticka iväg och handla själv en gång. Och med tunga kassar i händerna och ben som bara matade på i alla fall, då lovordade jag mig själv, där jag konkade ute i snöslasket. För att vi håller på som vi gör, med träningen menar jag. Funktionell träning. Det gör att jag orkar så mycket mer, i vardagen, som jag inte skulle orka utan min träning. Det är ett som är bombsäkert!

IMG_9552 Min älskade M fick en bunt vita, vackra nejlikor av sin fru. Det är ju faktiskt inte bara den ena som ska få blommor jämt.

Vi pussade pappan hejdå för några timmar sedan och nu har vi, jag och Liten, bestämt att ta helg för hela slanten. Tentaläsning på stå på paus till en annan dag och vi tänker bara mysa resten av dagen. Sådetså. Ett gemensamt beslut vi är oooerhört nöjda över.
IMG_9540Tillsammans tänder vi ljus och lyssnar på mysjazz. Och leker med favorittraktorn, lär oss kramas och klappa fiiint. 

Ruskvädret där ute har inte en chans.

Trevlig helg, alla Ni! 

 

Kram/

Lillafrun & Liten

G-VMBJT57ZE4