Hoho där hemma i stugorna!

Det är lördag och Alla helgons dag. Vi tänker på dom som inte är längre vandrar här på jorden med oss. Älskade människor.

Och vad gör vi mer?IMG_9991_wm

Stockholmsbönan, Syrran, är hemma. Liten blir överöst med pussar och kärlek och bedårande gulliga skjortor. Det är så fint att se, det där. Hur älskad han är, Minimannen.

Det spöregnar och är gråare än jagvetintevad. Mysigt, ändå. På förmiddagen drog mormor och morfarn i huset till kyrkan,  Liten klädde på sig och la sig ute i vagnen ute på altanen. Regnet smattrade och han snusade på direkten. Systrarna körde spontanjam i vardagsrummet. Jag är så musiksugen, det är ju mest skrivande i mitt musikliv just nu. Så ja, det vaar såå roligt! Sen drog vi på oss träningskläderna. Syrran yogade och jag körde ett hyperpass. Underbart! jag är mör i kroppen efter en bra träningsvecka. Imorn blir det vilodag!

IMG_0002

Morsan som vickar på höften, i snuskkläder och risiruffs i håret. Men! Det ska det bli ändring på nu.

Jag och Minimannen ska hoppa i duschen. Göra oss lördagsfina och fortsätta längta till kvällen. Det blir familjemiddag och den där soffan som nu står ekande tom, kommer fyllas med en massa älskade människor. Vi är inte precis helahela familjen Taikons som kunnat komma hem denna helg, så dom som inte är här, saknar vi såklart.IMG_0009

Ja. Det är vår dag, det. Regnet vräker ner utanför, vi stannar här inne och äter och eldar i brasan och tränar och hejjar på en bäbis som bara är sååå sugen på att kunna krypa framåt. Runt-runt, och bakåt, check! Men framåt… en liiiten, liten bit kvar. Det kommer.

Allt gott!

Och ta hand om Er.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4