Vilket busväder det är idag.

Först vräkte regnet ner, sådär på snedden och liksom trängde sig in i barnvagnen bara jag sprang med den från förrådet och under altanen. Sen har regnet övergått till snö och mysfaktorn steg på en gång. Men det här, är en innedag. Helt klart.

IMG_0313

En sån dag, där bäbisen sover ute fast under tak, med vindskydd och ligger lite extra ombäddad. Och så är det ju dagen då M kommer hit, så jag har först varit ute i förrådet och svettats som en gris på tungcykeln, sunkat till mig lite extra liksom, för att sen göra mig lite extrafin i kjol (gina tricot) och peplumtröja (bondelid, mq). Älskar att det pirrar i magen, trots att vi varit Vi i ett helt gäng år.

IMG_0337

Och det är en sån dag där vi kokar varm soppa och äter till bröd med alldeles för mycket smält ost på. Ohyggligt gott!

IMG_0305 IMG_0312

Och så eldas det i brasan och kaffebryggaren går varm. Vi sörplar kaffe och bryter en bit mörk choklad till. Det är vardagslyx.

Det är så lugnt och skönt här och jag tror inte du förstår hur skönt jag tycker att det är. Att liksom få slappna av, ha dom här lugna dagarna, att bara tänka på bäbis och mig själv. Inte bry hjärnan i någonting annat.

IMG_0320

Den här holidayvistelsen, alltså. Åh!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4