Det blev ju lördag, av det här också!

Trots att vi vaknade alldeles för sent och mannen inte fick  så lugn lördagmorgon här hemma, utav var tvungen att svepa kaffekoppen och kila ut genom dörren, nästan på momangen. Jag visste att jag hade två timmar på mig. Att sova ner bäbis, riva av ett tabatapass (bonus om jag skulle hinna, inte prio ett precis!) , duscha, klä på mig och rosa kinder. Låta bäbis sova så pass länge att det inte blev en för kort vila, men ändå väcka honom i tid för att ge honom lunch, byta på honom och klä på vintermunderingen igen och till sist ta oss ut genom dörren, med allt vad det innebär.. För att sedan vara klara att traska ner på stan genom snöfallet, tillsammans med vännerna.

Och jädrar. Vi hann! Alltihop, inklusive träningspass.

Så himla, himla glad jag är över det. Vi har nämligen varit och lyssnat på Tonova. En vokalgrupp, där bland annat två utav mina vänner är med och sjunger. Så förbenat duktiga dom är, hela gänget. Och jag rös otaligt många gånger idag när dom sjöng. Musik när den är som bäst.

Ja, jädrar. Idag känner jag mig som en svettandes supermorsa! För det är verkligen inte utan svett eller småbök som man tar sig någonstans, särskilt när min bättre hälft inte är nära och dom där extra-armarna inte finns. Och särskilt när det är vinter och så mycket att klä på och ha med. Det är liksom en annan grej när vi är båda två. Men så har ju jordens gulligaste vänner som hjälper till på alla sätt dom kan. Dom är bäst.

Att tills sist traska hem från stan, i mörkret och genom den pudriga snön, det var så ohyyyggligt mysigt!

IMG_1281

Nu har vi landat här hemma igen. Rosiga om kinderna och glada över dagen. Morsan har svidat om till mjukaste brallan hon äger. Ikväll väntar lördagshäng med min älskade Miniman. Ljusen brinner högt och lågt. Liten sover en lur precis nu och jag sitter med benen högt och njuter av den här stunden. Det är så lugnt.

IMG_1297

Åh. Vilken oväntat bra lördag det här blev, ändå.

Hoppas ni haft en mysig lördag, ni med.

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4