hoho! 

Tänk vad 30 minuter av total avkoppling kan göra. Jag njöt så in i bomben mycket i morse. På det där stället, får man liksom inte bara färg på fransarna, utan även ansikts- och huvudmassage under tiden. Alltså, himmmelskt skönt!

När jag kom hem sa jag till mannen att hörru du, jag tror att jag skulle bli en bättre fru om jag kilade iväg på massage och sånt liiite oftare. Typ bli bättre på att andas genom näsan lite mer.

Då svarar han, med det där finurliga leendet och murvliga rösten;

Jaha..Istället för att det ryker ur den ibland, menar du? Förresten, så tycker jag att du är en bra fru redan. 

…ja,ja. Ibland ryker det. Jag är sån. Men det där andra. Antingen sa han det för att han tycker det. Eller, för att han kom på att de ju kunde bli rätt dyrt och skicka iväg mig på sånt där stup i kvarten.

Nåväl.

IMG_3130Och annars då?

Vi har skrivit i några få timmar. Det är så lite kvar att det är löjligt. Jag känner hur axlarna blir lättare och lättare. I eftermiddag har jag unnat mig ännu mer mamma-lyx; ett styrkepass. Hann med det innan mannen drog iväg på kvällsuppdrag. Med spagettikropp har jag sedan varit ute med Liten. Han tycker att det är så festligt att sitta i vagnen och kan hänga med. Men innan vi var hemma från långrundan, så sov han och gör så fortfarande.

Jag passar på att dagboka och laga mat. Sen ska vi piffa morsa och bäbis och traska iväg. Vi laddar för en kväll med gänget och det årliga knytisjulbordet med vännerna. Såå gott det ska bli!

IMG_3123

Jag och Liten ska matcha. Han med röda strumpor och jag med röda kalasbyxor. Det blir festligt!

IMG_3126

God kväll, alla Ni!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4