Förstår du hur mycket jag njuter av den här lördagen?

Vi är lediga, alla tre. Den här hösten har ju innehållit en herrans massa lördagar med uppdrag, för mannen. På ett sätt en förutsättning för att allt ska ha kunnat gå ihop på veckorna, så det har ju varit bra när han istället kunnat hålla sig hemma en vardag och jag och kompanjonen har fått skriva.

Men oooh, det här är så ljuvligt!

Lördagen har visat sig från sin allra vackraste sida. Det har varit så himla härligt vinterväder. Några kallgrader och strålande sol. Efter att vi klätt julgranen var bäbisen mer än redo för förmiddagsvilan. När han somnat rullade vi över han till sin farmor och farfar, och stack sedan ut på en löptur tillsammans. Det äär så guld värt, det där; att bara få en halvtimme här och där. Att bara vara vi, E och M. Att springa tillsammans är så romantiskt så jag blir pirrig i magen av att bara tänka på det. Att kämpa tillsammans, liksom.

IMG_3749För ja, idag var det ren och skär kämpan. Solen gjorde oss taggade, det var så läckert. Men det var såå tungt att springa i snön, utan broddar. Ett steg fram och två bak. Rödblommiga och toksvettiga sprang vi mot målet; att komma hem så snabbt som möjligt till den där sonen vi pratade om i alla fall halva vägen. Nu är det bara sista backen; mot Sixten!!! 

IMG_3766Och ikväll kommer svärisarna och min svägerska med familj, över på middag. Så mysigt! I frysen står något kallt som ska serveras till efterrätt. Hoppas det blir bra, jag testar något jag aldrig tidigare gjort, nämligen. Till, ska vi äta minimaränger och något varmt och gott som jag ska sätta igång med nu. Ja, vi får se om det blir gott, så kan jag ju tipsa såklart!

IMG_3756

Innan mörkret föll för dagen, var vi ut ännu en sväng. Denna gång för att Liten skulle sova eftermiddagsvila. Han är som en hund. Älskar friskluft oavsett väder, så man tar sig liksom alltid, alltid ut. Det gillar jag! Dessutom ser han ju ut som en liten hundvalp nu också, där han kryper på alla fyra med tungan torr och hängandes utanför munnen. Ha, ha!

Nu ska jag öva lite fela. Sen ska här dukas och lagas middag!

Ledig lördag, alltså. Halleda, så skönt!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4