Mannen prickade verkligen rätt, rätt, rätt i år. Ja, det gör han ju alltid förstås. Men i år, alldeles särskilt.

En utav klapparna

IMG_4399

Ett par Asics med spikar under. TJOHOOOO!!! gastade jag när jag öppnade paketet. Något jag bara hade önskat och drömt om. Och nu är dom mina.

IMG_4414

Jag premiärade idag. Det var under tio grader kallt och till en början var det oooh så kallt för lungor och hela kroppen. Men efter en stund när värmen spritt sig i hela kroppen och jag hade solen i ansiktet, då var det bara så himla läckert. Att springa och inte behöva oroa sig för att halka, en endaste gång. Och skorna är så lätta och spikarna under kändes knappt. En spring-älskares dröm om vintern!IMG_4417

En härlig löprunda blev dagen motion. Det är ju så ljuvligt med detta vinterväder vi har under det här lovet.

I eftermiddag har vi haft främmande av ett helt gäng vänner. Så förbaskat roligt. En av dom hade jag inte träffat sedan högstadiet, och det kändes precis lika skrattigt och roligt som då. Och så var Idan och Bobban med såklart och ett par nya bekantskaper som jag tyckte om på stuberten. Vi njöt av varma mackor och pratade i hög fart och hade det bara så himla trevligt. Vänner alltså, vilken gåva!

Nu är vi i Mäjadalen, igen. Hela taikonsklanen. Det kommer bli en strålande kväll med det allra bästa vi vet, på tallriken!

Önskar en fin kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4