Det här har varit en så skön dag.

IMG_4595

Välbehövlig efter en gårdag med nio superkoncentrerade timmar. Så skönt att bara få landa och vara på hemmaplan. På förmiddagen höll M på och grejade med bilen, bytte olja och sånt. Gjorde den redo för ännu en massa mil på vägarna. Jag och Liten påtade på här hemma tillsammans. Vi hjälptes åt att såpskura golven bland annat… Den ena iklädd pyjamas och den andra tokrandigt underställ.

IMG_4604

IMG_4608

Småtårna blev alldeles blöta.

Eftermiddagen spenderade vi ute i smällkalla vintern. En långpromenad med rödrosiga kinder och halvförfrusna tår. Friskt, kan man säga! Och nu har vi precis kört var sitt träningspass, jag och M. Fullt av äckelpäckeljobbiga tabataintervaller. Väldigt skönt. Nu efteråt!

IMG_4605_wm

Och det är så skönt att vi har en hel vecka kvar av det här; livet i vår Sommarhemma-julebubbla. Om ett par dagar är det ju nyårsafton, så vi har också ägnat dagen åt spånande av nyårsmeny. Jag längtar, för det kommer bli gott, gott, gott. Något annat som kommer bli gott, det är middagen som väntar en sisådär hundra steg bort; hos mina fina svärisar.

Kära nån, vilken lyxmåndag, alltså!

IMG_4610_wm

Fräsch med nystädat, säger Liten. Morsan håller med!

Önskar Er en skön kväll!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4