IMG_4649

Gott Nytt År!

– 2015 är här! 

Och vi firade in det nya året med pompa och ståt. Var en liten, ohyggligt mysig skara. Det var min lilla familj, Lillis och Lillsvågge och så mamma och pappa. Mina päron firade helt enkelt in det nya året med både det äldsta barnbarnet och deras yngsta. 18 års ålderskillnad. Så coolt!

Vi hade en så mysig dag. Och jag var så glad att allt gått bra för mannen, med långkörning till norrnorr, uppdrag och långkörning tillbaka hit till södra norr.

Vi hade en oerhört gemytlig dag.

IMG_4659

Med årets sista träningspass.

IMG_4648

Gemensam matlagning, dukning och förberedelse inför kvällen middag.

IMG_4666_wm

En sparktur med perfekt sparkföre. Sandbilen kom när vi precis kommit hem, vilket flyt!

IMG_4683_wm

Så eldade pappa-morfar upp bastun, mamma-mormor gjorde god ost- och starkakorvarbricka att ta med dit ut. Så blev vi bortskämda till det yttersta, njöt av värme och blev bastuvarma och avslappnade i kropparna. Liten hängde med mormor och morfar, toppen tyckte han!

IMG_4726

Så piffade vi till oss. Jag hade visst lyckats klicka hem en glittrig skapelse här i dagarna. Den hann komma på posten precis till årsslutet och jag har nog aldrig varit mer nöjd över en impulsivt nät-klick. Så vansinnigt skön klänning! Och glittrig så det förslog!

IMG_4707

Vi njöt av en trerätters från himlen. Så himla, himla gott. Min favorit, räksnäckan, till förrätt.

IMG_4718

En himmelskt saftig oxfilé till varmrätt.

IMG_4720

Under varmrätten tyckte Liten att mamman och pappan skulle få äta i absolut lugn och ro, utan någon bäbis-jakt. Så Minimannen slog sig ner framför Björnes magasin, slängde trasan runt halsen likt den Lill-Ernst han är. Så njöt han där, lika mycket som vi päron njöt av den varma maten.

IMG_4733

Och vårt experiment marängcup, till efterrätt. Så galet stilig och nyårsaftons-passande efterrätt. Glass- och marängcup.

IMG_4735

Receptet tog vi HÄRIFRÅN. Vaniljglassen var himmelsk! Men resten blev vi inte superfästa vid, konstaterade vi. Nån gång ska jag göra en kupp (håhå, där fick jag till det!), genom att göra en cup med bara vaniljglass och sen ha till varm hjortronsylt. Mhm!

Ja. Allt det där, kittlade dösskönt i kistan! Och vi blev så, så mätta. Vi åt och åt. Spisade musik och spelade Spingo på glatta livet

IMG_4748

… och JAG vann!! För kanske andra gången i mitt liv. Jag var ej måttligt glad. Utan så där jobbigt överlycklig, sådär så mannen ville knövla ihop mig och ställa mig ute på bron.

IMG_4696_wm

Vips var klockan kvart i tolv. Bäbisen bestämde sig för att vara med vid tolvslaget, så vi klädde på oss allihopa och gick ut. Skålade i bubblor och pussades och kramades in det nya året.

IMG_4777

Älskade M, tack för ännu ett fantastiskt år med dig. Tillsammans med dig, går livet som en dans! Love you.

 


SIxten och Martin_wm

Till sist. Älskade Liten! Du såg fyrverkerier för första gången igår, det var festligt, tyckte du. Det visade du med ett leende och glittriga ögon. Och vet du? Att vara mamma till dig, få dela varendaste dag med dig, ta emot pussar, trösta dig, skydda dig, mata dig. Att jaga dig, din lilla virvelvind. Att se dig le, vara lycklig, nöjd och glad. Att lyssna till dina lugna andetag när du sover. Att se dig tillsammans med din pappa, den man jag älskar så. Allt det där, är det vackraste och bästa jag vet. Tack för att du gjort det senaste året till något alldeles särskilt. Livets år!

Nu är 2015 här. Och vi har massor, massor att se fram emot! Dom tre musketörerna är mer än redo!

Gott Nytt År!

 

-2015 är här!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4