Fredag!

Festligt. Men ännu festligare blev det när vi crusade in till stan och gjorde oss en fin inför-framtiden-investering, i form av soffa och finfin fotölj. Värsta grejen, tyckte vi och blev alldeles pirriga efteråt!

Så drog vi hemåt, och sedan vidare till M´s farfar. Så mysigt att sitta där och sörpla kaffe ur dom där vackra kaffekopparna och höra gamla historier och få kramar och hjärtliga ni är så välkomna åter! . Gamla, gamla människor. Det är så fint, tycker jag. Jag saknar mina mor- och farföräldrar, men gläds ändå över att jag fick ha dom i livet så pass länge som jag ändå fick.

Och vart vi är nu?

Hemma hos Litens mormor och morfar, igen! Dagarna kramas ur maximalt nu. Jag och mannen har varit ute i hardcore-gymmet, M har cyklat och jag har tränat styrka. Bland annat i pappsen roddmaskin slet jag. Perfekt uppladdning inför brakmiddagen som mamma lagat och ska bjuda både oss och Storans med familj på, alldeles strax.

Det kommer bli en fin kväll, det känner jag på mig.

IMG_4823

Jag ska mysa runt i sköna brallan (från Lindex) och nya isblå- och vitrandiga tröjan (från Vero Moda).

Men wow! Vi är med ny stilig soffa och fotölj. Det trodde vi inte!

Trevlig helg allesammans!

Kram/lillafrun