IMG_5424

Det där var igår eftermiddag.

Precis efter att jag hade tränat färdigt. Då fick Liten ääntligen som han ville; leka träning. Han är som tokig i alla vikterna och älskar att stå i träningsgömman och peta på alla saker. Han gillar när det blänker, så jag tror det är det; det silverblanka. Så tycker han nog att det ser ut som att mamma vill dansa, eller nåt, där hon står och hoppar och har sig och vill helst av allt vara med precis hela tiden.

Och idag är det onsdag.

Det där passet känns skönt i hela kroppen. Och min lilla träningsfreak ska jag lämna här hemma med snyggpappan. Jag ska traska iväg några timmar. Till högskolan det bär, för dag ett av två. Dag ett kommer för mig bestå av att gå på andras opponeringar. Dag två, imorn, det är en mer spännande variant för mig och kompanjonen. Men det tar vi då.

Nu laddas med frukost och morgonmys tillsammans med mina två. Sen så; början av ännu en slutspurt. Håhå, vad skönt det ska bli när det här är över!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4