20022015-IMG_8049

Så blev det fredag.

En dag att älska. Om än jag tycker det är lite tråkigt att M har uppdrag både idag, till sent i natt och samma sak imorn. Men hey! Vi har ju sportlov nu till veckan, jag och Liten! Så mysigt och skönt och vi kommer hinna umgås med pappan massor i alla fall. Jag är så himla glad över att min slutpraktik går så bra, att det flyter på med familjepusslandet och att jag nu gjort tre av fem veckor. Tänk så himla lite det är kvar nu. Först nu börjar jag våga tro på riktigt att jag kommer klara stå där i juni.  Vilken grej. Att äntligen, äntligen vara klar med alla studier, få min examen tillsammans med vännerna. Dessutom, med en liten ettåring i handen. Det känns häftigt, måste jag säga.
20022015-IMG_8051

Jo.

Fredag!

Vi gjorde det där städracet igår ändå. Jag kom ju på att jag hade en helt ny skurmedelsflaska…

Men först var vi ut på sen kvällspromenad, för friskluft, lite tankande av energi och i syfte att sova ner bäbisen i vagnen. Han fick somna där så kunde vi päron köra städrace här inne utan att väcka bäbis. Inte så skönt att ligga och sova i sovrummet med paniklampan tänd och dammsugaren på, liksom. Det var en bra strategi. Och jag bara älska den där känslan när det är precisnystädat, ljusen brinner och dessutom med en bäbis som sover gott i sin säng (jo, han fick komma in till slut!). När allt var klart, det var natt,  så dunsade vi ner oss i soffan. Åt korvmackor, sörplade jordgubbssmoothie och såg på Familjen Annorlunda på play.
20022015-IMG_8044Och idag vaknar vi, alla tre i en hög i storsängen. Liten körde sin dagliga väckningsritual innan han äntligen fick liv i sina päron. Morgonmys är bland det mysigaste jag vet. Nu fortsätter det med godfrukost och lekrace. Lugn morgon. Så skönt. Åh, som jag älskar min Lilla familj.

Ha en fin fredag!

Kram/lillafrun

G-VMBJT57ZE4