IMG_0613-red-2Åh, jag vet inte var jag ska börja. Helgen har varit och är så fin.

Igår, lördag, hade vi skön förmiddag. Var ute och sprang, bakade en morotskaketårta och var ute i friskluften och inväntade finfrämmande. Så till slut kom mina efterlängtade päron. Vi hade litet minikalas för Sixten, åt morotskaketårtan och öppnade paket. Sen var vi ute på promenad hela klanen. Åt god middag på kvällen och hade full show av den yngste här i familjen. Han kan det där med att hålla låda, om man säger så… HA HA HA!, säger han och ställer sig framför en. Då är det bara hänga på, liksom.. .

IMG_0585-red Mannen snodde ihop botten när jag var ute på min löptur. Han kan, alltså! IMG_0621-red Kalas i lilla lyan, för vår älskade ettåring. Och titta vilken ljuvlig blombukett jag fick av ma och pa, så himla, himla fin. IMG_0620-red

Morotskaka. Så jädrans gott. Den här helgen var värd en ny sån. Med extra limesyrlig frosting. Åhåå, gott!IMG_0624-red

Vackra vid-vattnet-rundan.
IMG_0629-red Älskade päron. Och ja, Tore-hunden. Jag älskar dig också. Fastän du stinker sabulen ur munnen… <3

Och idag, söndag,IMG_0644-red

Vakna, mormor och morfar!!!

..har det också varit en världsmysig dag. Det enda tråkiga var att M hade uppdrag inbokat och drog iväg i morse. Men vi hann med en brakfrukost tillsammans i morse. Liten matade Tore-hunden med lepa, på livet. Och sen har vi roat oss kungligt, vi andra. Jag, mamma och Liten har varit på stan och svajsat på. Ätit fantastiskt god lunch och strosat i butiker. I vanlig efter-jag-har-blivit-mamma-ordning är det bara min mamma som lyckas shoppa åt mig. Jag? Jag kan inte det där längre, känns det som. Jag tittar bara på saker till Liten, och sen är det bra liksom. Men idag fick morsan sig lite nytt och vårfint, hurra så roligt! Minimannen gick bananas där inne på MQ, där jag stod i en provhytt. Mammamormor var honom hack i häl. Så tacksam att jag fick chans att stå i en provhytt i lugn och ro, vilket annars är en omöjlighet. Då har jag en bebbe på rymmen, ha ha!

 

IMG_0659-red

Söndagfrukost.

IMG_0570-2-red

Våran sömntuta.

Nu vilar vi lite, allihopa. Jag var ute en promenadsväng nyss, sov ner minimannen. Huu så kallt det är, alltså! Vi myser här inne nu. Jag förberedde middagen redan i morse, så det är soft, soft kväll som gäller nu. Vad jag njuter. Jag känner mig alldeles vimmelkantig; trött och tacksam och lycklig. Lite vemodig, tom, full av lättnad… allt i ett. Det är så mysigt att ha mamma och pappa här. Jag får känna mig som Lillflickan, Liten får massa, massa mormor- och morfartid och allt känns så gott i hjärtat.

IMG_0622-red

Allt gott till er!

Lillafrun.

G-VMBJT57ZE4