10052015-IMG_3916

När Minimannen följde med morfar och Torehunden ut på tur i eftermiddags, fick jag mig en så himla lyxig stund. På direkten kröp jag upp i vita soffan, med den turkosprickiga muggen fylld av varmt kaffe och med en sprillans ny Drömhem & Trädgård-tidning framför näsan. Kände mig nästan lite olaglig. Riktigt. riktigt lyxig morsantid. Att bara sitta ner en stund. Med hundra procent fokus, bara, bara på sig själv.

10052015-IMG_3917

(I den här tidningen, senaste Drömhem & Trädgård, finns ett reportage om en söt blogglandiavän och hennes hem. Så himla fint. Ni hittar henne också HÄR <3). 10052015-IMG_3921

Jag försvann på sekunden i väg i fantasin, blev alldeles nipprig och ivrig på livet. Lät allt det där som möjligtvis kan komma vara komplicerat stå till sidan, och fokuserade bara på drömmarna, där möjligheterna är oändliga och gränserna obefintliga. I drömmarna. Där inget stoppar.

Att känna den där ivern på livet, det är tusan en utav dom bästa känslorna som finns!

10052015-IMG_3910

I övrigt har den här söndagen varit ständigt lite småregnig. Innehållit en springtur som var tung och tvärjobbig men som gav mig en skön stund att tänka och fundera och dessutom härliga minuter ute på bron efteråt, pustandes och med den där sköna jag-klarar-allt-och-lite-till-känslan. Liten sov som en prins i vagnen under tiden. Så har det fikats nybakt sockerkaka, tvättats, busats med kidsen och till sist blev det sånt där spontant Storanhäng som alltid får mig varm i hjärtat och med skrattet bubblandes. Tack helgen, så fin du varit.

Har ni haft en god helg? Vad har ni gjort? Grävt i nån trädgård, planterat vårfint på någon bro? Köpt en ny pelaron att sätta i ett köksfönster?

En del av allt jag drömmer om…

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4