11052015-IMG_3949

Nä, det är rätt mycket väntan här i livet just nu. Fasligt spännande såklart, men jag är ju av den där otåliga sorten och skulle gärna, ja väldigt gärna, få svar på lite saker och ting nu. Gärna igår. Men för varje dag som går, så. Då är vi ju lite närmare det där livet där framme. Ja, ja. 

Tills dess, njuter vi här också. I livet vi lever just nu, här i min lilla hemby. Väntandes på att pappa M ska landa med flygplanet på fredag. Jädrans vad jag är taggad på att få träffa min man nu. Han är ju så himla bra. Perfekt, för mig. Och jag har redan varnat honom, ni kan vara lugna. ”Det kan tänkas att jag längtat så mycket efter dig att jag både kommer stortjuta, gapskratta och möjlitvis vara asförbannad när vi väl ses igen. Men det går ju över, det vet du ju”. 

Jag vet älskling. Jag vet. Säger han.. 

11052015-IMG_3945

Vad vi har gjort idag?

Bland annat det där;

..någon har suttit som en prins i skrindan och långsamt-blinkat med vackerögonen och vara så nära sömn man kan vara medan Torehunden lufsat bredvid och försökte rymma var och varannan sekund. Men det var alldeles för mycket att titta på runtomkring för att man överhuvudtaget ska ha tid att lägga ner huvudet på kudden. Sådetså.

11052015-IMG_3956

En nytvättad trasa kan ju vara bland det gosigaste som finns, om ni frågar Minimannen. Förresten så är den där trasan sedan jag var en liten, faktiskt ända från BB-tiden. Aldrig tvättad, förrän idag. Det var på tiden… (andas. jag bara skojjar. den är tvättad. oändligt många gånger.)

Dagen började med sol, vi vandrade långrundan och svettades (morsan, alltså) som bara den. Liten valde att slumra först när vi kom tillbaka hem, det var alldeles för många hästar som kunde missas om man la sig ner, förstår ni. Eftersom han då inte somnade förrän vi var hemma, fick jag helt enkelt massa bonustid till att grejsa med tvätt och också riva av ett ute-på-gräsmattan-pass. Ett högintensivt intervallpass med bland annat alldeles många armhävningar och upphopp och hej och hå. Kul och jobbigt, på samma gång!

Sen har vi varit ute i timmar. Solen gick i moln men det gjorde inte oss något. Leka går ju bra i alla fall! Vi har såklart hängt i sandlådan och krattat grus och dragit på oss en fläskläpp. Och myst i skrindan, i massor.

Men alltså. Väntan… kan man få klåda av mindre, eller?

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4