26062015-IMG_6975

Vi vaknade till en lugn och mysig morgon,

26062015-IMG_6957Frukost i köket, följt av kaffesörplande i salen tillsammans med en pyjamasMiniman,

26062015-IMG_6952

…som var på hugget med städning…. pappans hörselkåpor med musik i öronen skulle han ha också.

Så vi hade städparty tillsammans, han och jag. Skurade och hade oss. Och bäddade rent i sängarna.

26062015-IMG_6981Till sist byttes dom blombuketterna som var trötta ut och in bars nya. Njuuutbart med ett nystädat hem som doftar blomster!

26062015-IMG_6992

Pojkarna klippte gräset tillsammans och morsan firade det nystädade hemmet med en rekordsnabb löptur.

26062015-IMG_6987

Inte för att jag egentligen tänkt springa på rekordfart, snarare för att Storan ringde och frågade om jag ville med till stan. Såklart jag ville! Men jag ville inte skippa min tur, när jag satt där färdigklädd i snabbkläder. Så jag sprang som en tok och sen drog vi till stan. Vi shoppade lite olika saker. Jag köpte bland annat otrooligt gulligt papper att klä in mitt skåp med. Insidan, alltså. På hyllplanen.  Sen åkte vi hemåt igen och jag landade direkt hos Svärmor, där den tokefterlängtade Sväggan-familjen väntade. Middag och mys tillsammans. Liten är så glad över att äntligen få träffa sin kusin igen. Minimannen är bara en endaste dag äldre än gullekusinen, så himla lyxigt med så jämngamla kussar.

Nu sover båda barnen och vi har bara en så mysig fredagkväll tillsammans med familj vi har längtat efter att få träffa.

Trevlig helg vänner!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4