02072015-IMG_7310Nu är sommaren här på riktigt, alltså.

Så. Himla. Härligt.

Förmiddagen spenderade jag dock inne. I räserfart bakades det lite till och så förvandlade jag huset från bak- och kladdhak, till skinande rent och fint. Några köksglimtar, kommer här;

02072015-IMG_7301 02072015-IMG_7303 02072015-IMG_7302

Både kökssoffa och bord ska bytas ut inom kort!

Ja, och sen, har vi haft en riktig sommardag. Pappan var med en stund men har sedan jobbat på med allt möjligt. Ikväll ska det gjutas plintar. I alla fall. Jag och Minimannen har myst med Sväggan och Lillkussen och plaskat i pool och fått sol på näsan och sörplat i oss melon och bara haft det så skönt. Sen somnade barnen, utmattade efter allt badande. S sov hur länge som helst och jag hann både grejsa med det ena och det andra. Till exempel sätta hyllpapper i mitt lilla skåp och sedan dra av ett tabatapass i skuggan under äppelträdet.

02072015-IMG_7325

Och med denna bilden från idag, på världens coolaste Miniman i badbralla och UV- tröja, så säger vi att det är dags för en frågestund! Frågor som ställts senaste tiden i kommentarsfältet, dom jag inte hunnit svara på alltså, dom väver jag in i frågestunden.

Så, fritt fram; Fråga på!  Nu har vi Sommarens frågestund. 

Ha en skön kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4