06072015-IMG_7647Sådär började min måndag;

Jag tittade ut genom köksfönstret och ser älsklingspappa som håller på och klipper gräset och trimmar och gör gården så fin, så fin. Alltså, jag och M är så himla glada och tacksamma över våra föräldrar. Vilka pärlor!

06072015-IMG_7649

Och det har varit måndag på riktigt idag.

Sådär lite småseg som trött sirap, ungefär. Och nu har det där omtalade tråkvädret kommit också. Så regnet faller och molnen gör att gäsparna duggar tätt. Lite, lite smygskönt, faktiskt. Vi har haft det rätt hektiskt ända sedan M kom hem från Tjeckien, i mitten på maj och fram tills nu. Ja, och innan han åkte iväg hade vi ju gjort ett flyttrace som inte heller var sådär otempoaktigt. Och förra veckan speedade vi på rätt bra för att hinna en massa saker vi var tvugna att hinna innan vi skulle dra iväg på den fantastiska bröllopshelgen. Så nu känner vi att vi kan andas lugnare, vi har liksom ingen tid att passa och det känns så, så skönt.06072015-IMG_7660

Jag har gått omkring här hemma och andats lugnt, tvättat, packat in och doftat på alla rosor som Storan kom med igår (tack<3). Pussat på liten Miniman tills han lessnat alldeles. Han har i och för sig inte varit på sitt vanliga gladskithumör sedan vi kom hem igår… istället låtit lite som en gnekande gammdörr… lillvännen. <3

Lite extratrötta har vi varit alla tre idag också, så på förmiddagen ville Liten till och med sitta still (vaad hände där!?), trots att han inte skulle sova alltså. Så jag och han, och Sväggan och lillkusinen, var ute på långpromenad tillsammans. Traskade en halvmil med barnvagnarna och pratade om allt mellan himmel och jord. Vansinnigt mysigt!

Sen efter lunch när Minimannen skulle sova, så passade jag på att träna.

06072015-IMG_7653Kände mig stark som en oxe idag. Sånt är kul! Svetten lackade och musklerna värkte.

(passet? – tabata. 24 minuter.

  1. knäböjshopp + armhävningar
  2. utfallshopp + tunga axelpressar
  3. upphopp + rygglyft
  4. burpees + russian twist med vikt

4 minuter per block och sedan ett halvt var till. Man hinner alltså göra varje övning 6 gånger totalt. Älskar det upplägget! Apjobbigt och man kan ta ut sig till max!)

Sen sprang jag upp på lon där mannen höll hus. Var så nyfiken på vad han gjorde..

06072015-IMG_7651

….. något fint ska det tydligen bli!

Och nu är det middagstid och Minimannen har sovit i en evighet. Dags att väcka lillprinsen och servera honom middag och sedan kanske kila till lillkusinen som är hos Farmor och Farfar.

06072015-IMG_7657

En smygmysig sirapsmåndag, alltså.

Ha en skön kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4