17072015-IMG_8370

Idag har det varit Fixarfredag Deluxe. Världens Bästa pappa kom och klippte gräset och trimmade och så började dom där två älskade männen att göra det allra, allra sista med infarten; att fräsa jorden för att det sedan ska kunna sås gräs. Så skönt att kunna checka av. Infarten är liksom klar! 17072015-IMG_8375 Men det var ingen lek, dagens arbetsläger! Pappsen tisha fick sätta livet till!17072015-IMG_8374Och nu är taket färdigt på verandan och vi kan sätta check på det delmålet också. Vi firade med gofika ute på trappen. Det är inte klokt, alltså. Våra päron är pärlor, det säger jag bara. Så mycket hjälp vi får, hela tiden. Guld värt och vi är såå tacksamma.
17072015-IMG_8377 Ja, jag firade såklart taket också… men känner mig inte så delaktig i det. Däremot är tvätthögen och tvättkorgen borta, repektive tvär-tom. Och sånt måste firas! Men det är ju som ett evighetsgöra, det där. Men ändå, fräsigt att ha den tom om så bara en timme eller två! Till och med Håkan hängde på tork!17072015-IMG_8382 Blommorna har fått vatten och är nu, mitt i sommaren, så himla, himla vackra. 17072015-IMG_8396 Så har Liten fått en suveränt vit Tripp Trapp också. Ja, jag har målat den han hade, alltså. Den som var laserad i vitt och hade en båge i bajsbrunt, typ. Nu är den vit och fräsch, helt och hållen.17072015-IMG_8410 Minimannen är milt sagt lite mammig just nu och jag visste inte huuur fort dagens löptur skulle ta. Jag fick ett kramigt välkomnande när jag kom hem! Gullevän. 17072015-IMG_8412Och nu är vi packade. Och redo för en helg vi ser såå mycket fram emot!

Nu åker vi!

16072015-IMG_8331

Han och Jag.

Minimannen och Morsan. På äventyr, mot söder. Tillsammans med Litens Farmor och Farfar. Vi åker mot Lillkusinen, Sväggan och Svogge. För dagar av;

L e d i g t.  S e m e s t e r.  S o m m a r l o v .

Förhoppningsvis sol, men regn går lika bra. Vi ska bara vara-vara, umgås, äta, sova, lata oss (ja förutom min helt vansinnigt händige Svärfar som garanterat ska snickra något fint även till Sväggans familj och deras nyköpta hus. Det är inte fy skam med händiga män!). Annars?

Jag hoppas på en mjukglass någonstans, när Liten sover och jag får ha den alldeles för mig själv (vilken ego-mamma, va!). Och någonstans om ett par dagar, får Liten träffa sin pappa igen. Då anländer han också och Lilla Familjen är så taggade på det här med Uppsalahelg, att det inte är klokt!

Väskorna är packade. Allt från shorts, till regnkläder. Liten har packat med sig täcke och kudde till både sig och Morsan och så har han till och med tvättat sin Rolls Royce-vagn så den ser alldeles ny ut. Huset doftar nystädat, matsäcken är packad. Jag och Minimannen är nyduschade/nybadade och så vansinnigt reeeena.

16072015-IMG_8333

Vi är helt färdiga för semester, helt enkelt.

Ha en strååålande helg, alla ni!

Lillafrun och Liten.