28072015-IMG_9285

Alltså, vilken himla dag det blev igår!

Jag och Liten gjorde precis det där som planerat; var ute på långrunda med vagnen och var förbi vattnet och satt och fascinerades av det en stund. Och så tog vi lekparken på vägen hem. Mysig bara-jag-och-Liten-tid.

Sen plötsligt, efter lunch och nedsövning av Miniman, var jag på väg på Gårdsauktion tillsammans med Storan. Något oväntat men ohyyyggligt roligt! (Förtydligande; Liten lämnades inte för vinden utan sov alltså hemma på gräsmattan, i vagnen. Bredvid pappan som snickrade.)

Så jag, och hon jag får höra att jag är så lik hela tiden, vart än jag är. Hon jag kallar för Storan och älskar som en galning. Vi satt där, i folksamlingen, i stekhettan. Ryckte tag i någon fräsig hatt och intog ett svaalt och cooolt auktioneraruttryck….

28072015-bild

..Det tog ett tag innan ropet var där, för Storan alltså. Min mun öppnades överhuvudtaget inte för något pengarop. Jag satt där som en rädd hare. Så den Stora varianten ropade och den Lilla hon satt och gav tjuvnyp i sidan till den större när det tycktes passa för en budgivning. Till slut var Storan som värsta Stor-roparn och bara satt och flaxade lite lätt med armen.

Jag hade ju blivit kär i ett skåp.

Och tror ni inte Storan ropade hem det åt mig?

Joho!

Alltså.

Lyckodag! 28072015-IMG_9281Nu har jag mitt linneskåp att så småningom ställa i salen. Kanske får det ta hand om en massa porslin, kanske en massa linne. Det får vi se. Men nu har jag det där skåpet. Som jag letat efter precis hela sommaren.

Och inte nog med det. När vi då släpat hem det där skåpet, mötte mannen på Gården… då var hela trallen färdiglagd. Liten premiärgick, och gav högsta betyg!28072015-IMG_9278

 …och det blev också ett sjuhelsickes träningspass och sedan paltmiddag (så vansinnigt gott!! Storasyster M gör såna som smakar som Mormors. Bästa. <3) tillsammans med Taikons.

28072015-IMG_9297En kväll av tillsammanstid med Stora familjen. Ute, bland värmare, filtar i oändligthet, skratt och mygg och sommar. En dag jag stoppar i hjärteasken.

29072015-IMG_9299

Och idag vaknar vi till… en ny dag. Onsdag, kanske? Vi säger så.

Men alltså. Gårdagen. Lyckodag hela alltet.

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4