19082015-IMG_0994

En liten glimt från Lillrummet, Litens blivande Lekrum. 

Det är full fart på många fronter just nu.

Den här veckan jobbar jag, och bara det är mycket att tänka på och mycket nytt att lära sig. Mannen är Litenledig och är alltså hemma med lillvännen. Så har vi två speluppdrag i familjen denna vecka. Det övas också med andra ord. Samtidigt är det en hel drös av saker som händer här hemma på gården. Sånt vi gör så fort vi får chansen. Till exempel vaxade mannen Litens golv, natten mot igår. Och jag målade en vägg natten mot idag. M håller mest på att jobba som en tok för att verandabygget ska ticka på. Det är mycket målning som behöver göras inom kort…. det är ohyggligt daggigt om natten, dock torrt och varmt på dagen. Men lite målnings-pirrigt är det ändå.

Igår var vi till stan och gjorde en drös ärenden. Inhandlade av allt mellan himmel och jord.

Typ en ny postlåda, utebelysning, byggmaterial, lite nya leksaker till en liten och megaälskad…

19082015-IMG_0996

Han som rymde 357 gånger under dagen. Drog på egen hand in på en damaffär med endast spetsiga underkläder, sprang labyrintlöpning, lekte med allt och tänkte gratis-shoppa på Clas Ohlsson. Så när vi åt lunch, kastades det pannkaka över hela världen. Busunge alltså!

Och  så det roligaste av all shopping;

19082015-IMG_0969

Pyssel!

Jag kööpte på mig en massa saker att använda till Litens Lekrum. Dekorplast, fina papper, hobbyfärg. Ja, jag ska pyssla. Och ni ska såklart få se resultatet senare! Jag har ingen aning om hur det blir, det jag nu tänkt. Men, det är värt ett försök!

19082015-IMG_0999

En söt liten matta och en bollig ljusslinga som ser på pricken ut som en sån där dyring-ljussling men som inte kostar till närmelsevis så mycket, fick också följa med hem. Dessa två ting ovan köpte jag på Rusta. Perrrfekt!

Som ni förstår rände vi runt som galningar igår och avslutade med mardrömsstället Mataffären. Sådär kring nästan-middagstid när soppatorsken var ett faktum och vi alla bara ville hem. Men, nu har vi en massa prylar att jobba vidare med här hemma. Och idag är jag så nipprig att jag får dåndimpen. Jag vaknade och stack ut och sprang i den helt magiska morgonen. Har nu ätit frukost med mina två. Om en stund bär det iväg på jobbet för den ena, lek- och mysdag hos älsklings-Mormor och älsklings-Morfar för den andra och ett dyk i linoljefärgen för den tredje. Men sen, när jag kommer hem, då ska jag börja påta på i Lillrummet. Håhå, så roligt!

Många bollar i luften, alltså. Inte mig emot! 

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4