24082015-IMG_1264

Och så var livets första Musikfrökendag avklarad.

Hallelujah! så bra det gick och så roligt det var! Kanske bara nybörjartur. Det får förresten vara vad det vill. Gott att starta med en bra dag, i alla fall.

Jag svischade hemåt så snabbt jag bara kunde efter arbetsdagen. Jag hann inte träffa Liten i morse, bara pussa på honom där han låg och snusade. Sjusovaren. Så jag längtade efter honom såklart, men sen hade jag och M missat denna dag i almanackan. Båda på jobb och därmed en Liten Miniman i kläm. Det insåg vi mitt i den där röriga lördagen som redan var nog kaosig…Till vårt försvar hade vi enligt första-plan tänkt ha skolat in Liten på Förskolan redan nu, men så insåg vi i mitten på sommaren att vi faktiskt kunde ha honom hemma lite till, förlänga hans Sommarlov till max. Men den här dagen, ja den hade som sagt blivit en miss. Därför tackar vi idag gudarna för Mormor. Än om det bara var drygt en timme som behövdes barnvakt idag, så var det ju toknödvändigt och mer än guld värt. (tack mamma! <3)

24082015-IMG_126324082015-IMG_1258

Så himla härligt att då komma hem och mötas av en lycklig unge som höll på att leka med Mormor i sommarvärmen. Varmt, varmt och klätterrosen bara växer och växer och blommar nu för fullt.

S grät storgråten när Mormor åkte iväg, men det gick ju bra med mamma också, kom han på några sekunder senare. Vi åt lite mellis innan han slocknade i vagnen för sen vila. 24082015-IMG_1261Och jag?

24082015-IMG_1259

Jag bredde ut sommartäcket på gräsmattan, för första (!) gången på hela sommaren. Och slocknade jag med.

Kanske en utav sommarens allra skönaste stunder.

24082015-IMG_1268

Att slå upp ögonen och se det här… åh. 

Nu har här lagats middag och ätits tillsammans med min lillvän. Mannen kommer inte hem förrän sent ikväll, så han läntar vi lite efter. Fast vi har det rätt bra ändå. Disken är undanstökad, vi har lugn kväll. Jag och Liten är ute och springer runt gården för att pricka in att se Stortraktorn som är ute och slår på en utav lägdorna runt oss. Lycka för en ettåring som älskar traktorer- att se en alldeles riktigt en!

Och jag får än en gång nypa mig i armen. Det är så mycket som känns i hjärtat just nu.

Musikfröknande. Päronmiss. Klätterros. Gräsmattestund. Och lycka för en liten. Vilken måndag, alltså.

Ha en skön kväll!

Lillafrun

G-VMBJT57ZE4